Chef Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos) presenteert in De Utrecht een zeewaardige borrel met vier exquise hapjes geïnspireerd op de tentoonstelling Onderwatervermoeden.
Vrijdag 3 juni, 17.30 uur – 20.00, € 37,50
Chef Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos) presenteert in De Utrecht een zeewaardige borrel met vier exquise hapjes geïnspireerd op de tentoonstelling Onderwatervermoeden. Verrassingen uit zee zoals plankton en wieren in combinatie met wijnen waarvan de druiven zijn opgegroeid aan de kust. Zowel voor viseters als voor vegetariërs toegankelijk. Een mooie zilte broodplank zorgt dat je geen zeebenen krijgt. Inclusief een bezoek aan de tentoonstelling in gezelschap van de kunstenaar.
Voor tickets klik onderaan de pagina op Plan bezoek en/of koop een boek en ga naar de maand juni.
Vanaf eind 2021 is het mogelijk gebruik te maken van De Top. Meld je dan eerst aan voor een kennismaking. In een gesprek komen we er achter wat je wensen zijn, bespreken we de huurprijs en kunnen we je wegwijs maken in het gebouw.