INTERACTIES

De Utrecht is open op vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur.
Plan bezoek en/of koop een boek

Chef Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos) presenteert in De Utrecht een zeewaardige borrel met vier exquise hapjes geïnspireerd op de tentoonstelling Onderwatervermoeden.

Wieren en Wijnen
3 jun 2022

Vrijdag 3 juni, 17.30 uur – 20.00, € 37,50
Chef Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos) presenteert in De Utrecht een zeewaardige borrel met vier exquise hapjes geïnspireerd op de tentoonstelling Onderwatervermoeden. Verrassingen uit zee zoals plankton en wieren in combinatie met wijnen waarvan de druiven zijn opgegroeid aan de kust. Zowel voor viseters als voor vegetariërs toegankelijk. Een mooie zilte broodplank zorgt dat je geen zeebenen krijgt. Inclusief een bezoek aan de tentoonstelling in gezelschap van de kunstenaar.

De Top huren?

Vanaf eind 2021 is het mogelijk gebruik te maken van De Top. Meld je dan eerst aan voor een kennismaking. In een gesprek komen we er achter wat je wensen zijn, bespreken we de huurprijs en kunnen we je wegwijs maken in het gebouw.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x Sluiten
De Top huren?
Meld je aan!

Tickets kopen

+